Trailer

Skribent

MovieZine

14 mars 2024 | 16:00

Trailerpremiär: "Jana - Märkta för livet" är Prime Videos nästa svenska serie

I april kommer thrillerserien med Madeleine Martin, Johan Ulveson och Suzanne Reuter i rollistan.
Amazon Prime Video storsatsar på svenskt innehåll i vår. Lyckligtvis har de lagt vantarna på en rad serier som Viaplay ville sälja, och snart får vi ta del av den första: deckaren "Jana - Märkta för livet".
 
"Jana – Märkta för livet" baseras på Emelie Schepps populära böcker om Jana Berzelius och följer händelseförloppet efter att en högt uppsatt chef för Migrationsverket hittas mördad i sitt hem. Listan på misstänkta är lång. Assisterande åklagaren Jana Berzelius (Madeleine Martin) inser snart att mordet har något att göra med hennes egen bakgrund, och kliver in för att delta i utredningen.
 
– Det känns väldigt kul att få spela Jana. Karaktären liknar inget jag gjort tidigare. Jag har velat jobba med både Henrik och Felix länge, och är så imponerad av teamet på set. Det är ett privilegium att jobba med dem och dessa fantastiska skådespelare, har Madeleine Martin tidigare sagt om rollen.
 
Medverkar gör också Pernilla August, Johan Ulveson och Suzanne Reuter. Serien är regisserad av Felix Herngren och Henrik Björn, och har premiär på Prime Video den 19 april.
 
| 14 mars 2024 16:00 |