Film

Skribent

Alexander Svensson

13 mars 2024 | 14:50

Trailerpremiär: Explosiv action när Jennifer Lopez jagar robotar i "Atlas"

Jennifer Lopez gör huvudrollen i Netflix actionpackade storsatsning om framtida robotkrig.
A.I är ju numera ett ständigt aktuellt ämne, både i och utanför filmvärlden. Det tänker Netflix kapitalisera på med “ATLAS”, ännu en storslagen sci-fi-film där människosläktet ligger i krig med A.I. Vår hjälte är Atlas Shepherd (känns som något en namngenerator för sci-fi-karaktärer spottat fram), en minst sagt A.I.-skeptisk dataanalytiker som kraschlandar på en främmande planet när hon jagar en förrymd robot.
 
“ATLAS” regisseras av Brad Peyton, som tidigare gjort actionfilmer som “San Andreas” och “Rampage” med Dwayne Johnson. Nu har han dock bytt ut The Rock mot Jennifer Lopez, som axlar huvudrollen som Atlas. I övriga roller syns Simu Liu (“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”), Mark Strong (“Kingsman: The Secret Service”) och Sterling K. Brown (nyss Oscarsnominerad för sin roll i “American Fiction”).
 
“ATLAS” ser av trailern att döma ut att bjuda på spektakulär sci-fi-action, med gott om explosioner och robotar som faller från skyn. Se trailern själv här nedan. Premiärdatumet är satt till 24 maj, på Netflix.
 
Vad tycker du, ser "ATLAS" lovande ut?
 
| 13 mars 2024 14:50 |