Serie

Skribent

Alexander Kardelo

7 oktober 2022 | 16:30

Trailerpremiär: En brutal ny säsong av ”Gangs of London” släpps i höst

Skådespelerskan varnar för den våldsamma trailern: ”Den är inte för känsliga tittare.”
Maktkampen om Londons gator fortsätter i en andra säsong av den prisbelönade ”Gangs of London”.
 
Idag släpps en första trailer som vittnar om en extremt rå tv-upplevelse. Varning för dig som sitter på jobbet eller bussen: det här är riktigt jävla brutalt!
 
 
De nya avsnitten utspelar sig ett år efter Sean Wallaces död och de våldsamma händelserna i slutet på säsong ett. Vi kommer få återse bland annat den numera splittrade familjen Wallace och den före detta undercover-snuten Elliot, samt en brutal ny gängledare i London - Koba (Waleed Zuaiter) - med en helt ny vision för hur han ska ta över den kriminella världen.
 
I rollistan återvänder bland andra Ṣọpẹ́ Dìrísù, Paapa Essiedu, Lucian Msamati och Michelle Fairley, som introducerar den nya trailern med en varning till känsliga tittare.
 
Det här känns som en serie som får ”Snabba Cash” att likna ett barnprogram, och jag grämer mig över att ännu inte ha hunnit se den första säsongen. Gareth Evans ”Gangs of London” från 2020 har legat på min att-se-lista alltför länge, men i höst blir det verkligen dags att ta itu med det brittiska crimedramat.
 
Säsong 2 släpps på C More någon gång i november.
| 7 oktober 2022 16:30 |