Serie

Skribent

Josefine Krischausky

30 november 2022 | 17:00

Tuffa vägval när "Emily in Paris" återvänder i december – se trailern

Det har blivit dags för Emily Cooper att ställas inför ett och annat dilemma, när tio nya avsnitt av komediserien landar på Netflix i slutet av året.
Inom knappt en månad har det blivit dags för nya avsnitt av Netflix populära komediserie "Emily in Paris". Streamingtjänsten har precis släppt en trailer till den tredje säsongen, där Lily Collins ännu en gång är tillbaka i titelrollen. 
 
Ett år har nu gått sedan Emily Cooper flyttade från Chicago till Paris, med stora drömmar och ambitioner. Medan hon fortfarande kämpar på med sin franska och jonglerar jobb med nya vänskaper och romanser, börjar den existentiella ångesten smyga sig på. Snart kommer hon att ställas inför två tuffa vägval, inom karriären såväl som kärlekslivet. 
 
Med andra ord är det ingenting som är givet när Emily ska avgöra hur hennes framtid i Paris kommer att se ut. Se trailern till de nya avsnitten nedan. 
 
 
Återvänder till sina roller gör även skådespelare som Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo och Samuel Arnold. Darren Star, seriens skapare, är tillbaka som showrunner och en av säsongens manusförfattare.
 
– Emily ger sig ut på en fantastisk resa som fortsätter att utvecklas, och vi får se flera fantastiska platser under den här säsongen. Det känns som att varje säsong bara blir större och större, och detta är definitivt vår största säsong hittills, säger Star i en pressrelease. 
 
Den tredje säsongen av "Emily in Paris", som består av tio avsnitt, släpps på Netflix den 21 december.
| 30 november 2022 17:00 |