Trailer

Skribent

Alexander Svensson

12 februari 2024 | 00:45

Trailerpremiär: Galet äventyr för att rädda MCU i "Deadpool & Wolverine"

Deadpool och Wolverine förenas för första gången och bjuder på ett urflippat superhjälteäventyr i sommar.
Senaste gången vi såg Ryan Reynolds gestalta Deadpool var i “Deadpool 2” 2018. Senaste gången vi såg Hugh Jackman som Wolverine var 2017, i “Logan”. Nu förenas de två för en återkomst som lär bli lika delar knasig och storslagen i "Deadpool & Wolverine".
 
“Deadpool & Wolverine” (tidigare känd som "Deadpool 3") följer Deadpool när han blir bortrövad från sin verklighet av TVA (en organisation tidspoliser som har en stor roll i "Loki"), och utskickad för att rädda Marvels universum (eller bli Marvels Jesus, som Deadpool uttrycker det).
 
På det nya äventyret möter Deadpool en drös kända och okända karaktärer, och främst då såklart Wolverine. Filmen är en del av MCU, och flyttar alltså över Deadpool från Fox-universumet till MCU-kontinuiteten.
 
Deadpool är tillbaka!
 
Utöver Reynolds och Jackman i huvudrollerna så får vi även återse Deadpools flickvän Vanessa (Morena Baccarin), surmulna Teenage Negasonic Warhead (Brianna Hildebrand), stålhudade och laglydige Colossus (Stefan Kapičić) och taxichauffören Dopinder (Karan Soni).
 
Marveldebuterar gör Matthew Macfadyen ("Succession"), som i trailern avslöjas spela TVA-agenten Paradox, mannen som verkar vara ansvarig för att introducera Deadpool till MCU. Även Emma Corrin ("The Crown") har en roll i filmen, fast den är än så länge okänd. 
 
Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans i "Succession") gör Marveldebut som TVA-agenten Paradox.
 
Det galna och våldsamma kalaset som är “Deadpool & Wolverine” regisseras av Shawn Levy (“Stranger Things”, “Free Guy”) och har premiärdatum satt till 26 juli i USA.
 
Den första trailern finns att se nedan.
 
| 12 februari 2024 00:45 |