Film

Skribent

Alexander Kardelo

2 juni 2022 | 22:15

Trailerpremiär: Beavis & Butt-Head är tillbaka med ny långfilm!

90-talets MTV-hjältar är redo för sin episka comeback. I sommar blir det premiär för filmen "Beavis & Butt-Head do the Universe".
Det verkar inte bättre än att Beavis & Butt-Head är på väg mot en comeback.
 
Populära MTV-duon, besatta av hårdrock och infantila skämt, slog igenom under 1990-talet där de fick röja loss i hela sju säsonger (plus en åttonde som fick grönt ljus år 2011). TV-serien "Beavis & Butt-Head" blev både kultförklarad och kontroversiell på sin tid. Nu tyckte någon att det var en god idé att ge skaparen Mike Judge mandat för en ny långfilm med grabbarna som visst aldrig växer upp.
 
Om tre veckor blir det premiär för "Beavis and Butt-Head do the Universe", där polarna hamnar på Space Camp hos NASA. En rymdresa senare har de hamnat i ett svart hål och färdats från 1998 till vår tid... "där de letar efter kärlek, missbrukar iPhones och jagas av Deep State" enligt filmens officiella synopsis. Checka in trailern här:
 
 
Här finns säkert en del nostalgi för oss som är gamla nog att minnas Beavis & Butt-Head från 90-talet. Frågan är om de två korkade, och allt annat än politiskt korrekta, tonårsgrabbarna kan hitta nya fans på den här sidan av millennieskiftet? Det återstår att se.
 
Långfilmen "Beavis and Butt-Head do the Universe" släpps på svenska Paramount+ den 24 juni.
| 2 juni 2022 22:15 |