Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 februari 2015 | 21:10

Trailern till "Alientampon" är veckans märkligaste

Ta det inte på så blodigt allvar.
Vad sägs om en tysk science-fiction/action/slasher-hybrid? Med en god dos humor, verkar det som.

I helgen släpptes den första trailern till "Alientampon", och… jag tror inte att en beskrivning av filmen är helt nödvändig, de här 3 minuterna talar rätt väl för sig själva:


Vad vi förstått är "Alientampon" inte en film som existerar ännu, mer än i skaparnas egna hjärnor. Ett gäng tyska skräcknördar har spelat in trailern som en promorulle, som förhoppningsvis ska locka till sig finansiärer. Nästa steg blir att söka crowdfunding, och de hoppas fånga många fans bland likasinnade:

- Vi vill med "Alientampon" visa att tysk genrefilm kan uppnå biokvalitet till en rimlig budget och med en bred fanskaraskriver man på sin sajt.

- När Jason vandrar genom skogen på natten eller Jigsaw startar en ny lek, så värmer det våra hjärtan. Vi spelar "Resident Evil" och "The Last of Us". Skräck är ständigt en del av våra liv, så varför inte på tysk bio?

Regissören heter Jan Zenker och i rollistan finns bland andra den tyske artisten och skådisen Tom Beck. 

Ja, kan Sverige göra en lesbisk actionkomedimusikal med spöksex och ninjor, så varför inte? Vi lovar att hålla er fortsatt uppdaterade på "Alientampon"… ja, om ni inte hellre slipper.

Tankar om trailern? Behöver du biobiljetter omedelbart, eller kanske terapi? Lämna en kommentar nedan!
| 23 februari 2015 21:10 |