Comic-Con 2017

Skribent

Jakob Åsell

21 juli 2017 | 07:40

Trailer: Noomi Rapace, Will Smith och orcher i Netflix sci-fi "Bright"

"This Ain't No Bullshit PG-13 Studio Movie"
 Netflix storsatsar på snut-sci-fi i klassisk Los Angeles-miljö. I David Ayers "Bright" lever orcher, älvor och alver sida vid sida med människorna. Filmen tycks ta avstamp i rasmotsättningarna i det moderna amerikanska samhället där Will Smiths poliskaraktär Scott Ward delar utryckningsfordon med en orch-polis (!) spelad av ingen mindre än Joel Edgerton.
 
"Det var fantastiskt att vara en afroamerikansk polis som hade hittat någon att vara rasistisk mot", skojade Will Smith som var på plats vid Comic-Con-presentationen i San Diego tillsammans med "Suicide Squad"-regissören David Ayer, skriver Hollywood Reporter.
 
Trots en udda genremix får vi snart klassiska buddy-cop-vibbar i det rappa snacket mellan Smith och Edgerton, föga förvånande då Ayer gjort sig ett namn med filmer som "End of Watch" och "Training Day". 
  
Här ser ni trailern: 
 
Här har ni filmens officiella synopsis:

I en alternativ nutid har orcher, alver, människor och feer samexisterat sedan tidernas begynnelse. Denna actionthriller följer två poliser med väldigt olika bakgrund, en är människa (Will Smith) och en är orch (Joel Edgerton). Under ett rutinuppdrag en kväll upptäcker de ett mörker som har kraften att förändra hela planetens framtid.
 
Här nedan ser ni en bild på vår egen Noomi Rapace som också har en roll i filmen:
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Filmen är skriven av "Chronicle"-författaren Max Landis och i rollerna ser vi bland andra Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez och Veronica Ngo.
 
"Bright" släpps på Netflix 22 december.
 
| 21 juli 2017 07:40 |