Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 augusti 2020 | 16:15

Trailer: Världen har drabbats av en pandemi i nya "Utopia"

Den första säsongen av Amazon Primes remake av "Utopia" får premiär den 25 september.
Den första officiella trailern inför den första säsongen av Amazon Primes "Utopia" avslöjar att remaken av den brittiska originalserien (med samma namn) kommer att släppas i september.
 
Trailern avslöjar även att "Utopia" kommer att utspela sig under en pandemi där John Cusacks karaktär Dr. Kevin Christie verkar ha haft något med den att göra. I övrigt kommer den nya versionen av serien även denna gången att kretsa kring en obskyr serietidning vid namn Utopia, vars innehåll visar sig innehålla verkliga hemligheter om en organisation som är villig att mörda för att ingen ska få reda på dem.
 
 
Brittiska originalserien "Utopia" är en lite av en kultserie, som dess fans gärna kallar för "den bästa serie du aldrig har sett" för alla som ännu inte har sett den. Vilket onekligen kommer att göra det svårt för Amazon Primes remake att leva upp till fansens högt ställda förväntningar. Men baserat på trailern så finns det helt klart en stor potential för den nya versionen av "Utopia" att nå en större publik.
 

Läs också: Amazon Prime släpper fyra nya skräckfilmer i höst

 
Kommer du att ge "Utopia" en chans? Har du sett den brittiska originalserien? Kommentera gärna nedan!
| 19 augusti 2020 16:15 |