Serie

Skribent

Alexander Svensson

7 mars 2024 | 15:05

Trailer: Utforska vår söndersprängda värld i hajpade "Fallout"

En ny trailer ger ett smakprov på vad vi har att se fram emot när "Fallout" har premiär i april.
Ingen lär väl ha missat att tv-spelsfranchisen “Fallout” är på väg att bli nästa stora tv-serie från Amazon. Spelen utspelar sig i ett USA som ligger i ruiner efter kärnvapenkrig, och många människor lever i så kallade Vaults där de är skyddade från strålning och andra galenskaper ute i det vilda.
 
Den nya serien (som likt spelen går under namnet “Fallout”) adapterar inte spelens berättelse, utan har istället en egen handling, men äger rum i samma universum som spelen.
 
Välkommen till apokalypsen.
 
Vi kommer primärt att få följa tre karaktärer: Lucy (Ella Purnell), en ung tjej som växt upp i ett Vault och ger sig ut i världen utanför, Maximus (Aaron Moten), en ung medlem i krigarorganisationen Brotherhood of Steel, och The Ghou (Walton Goggins)l, en muterad prisjägare. I övriga roller syns bland andra Kyle MacLachlan (“Twin Peaks”), Xelia Mendes-Jones (“The Wheel of Time”) och Michael Emerson (“Person of Interest”).
 
 
“Fallout” har skapats av Jonathan Nolan och Lisa Joy, som tidigare låg bakom “Westworld” hos HBO. Premiären blir den 11 april på Amazon Prime Video, och alla avsnitt släpps dessutom samma dag! Den nya trailern finns att se nedan:
 
| 7 mars 2024 15:05 |