Film

Skribent

Thomas Linnaeus

23 augusti 2023 | 21:01

Trailer: Brutalt och kändistätt actionkalas utlovas i “Expend4bles”

I september återvänder Sylvester Stallone, Jason Statham och Dolph Lundgren i nya “Expendables”-filmen.
Nio år efter “The Expendables 3” är det nu dags för Sylvester Stallone och vännerna att ännu en gång återvända till actionserien. En ny trailer för “Expend4bles” har precis släppts och här utlovas ett riktigt actionkalas.
 
 
Filmens synopsis lyder “The Expendables får i uppdrag att stoppa Suarto, som driver en terroristorganisation, från att smuggla kärnstridsspetsar som kommer att dra igång en konflikt mellan Ryssland och USA.
 
Låter det kanske lite tråkigt? Jo, tack - men det är inte därför man ser på en “Expendables”-film, utan för de otaliga hyllningarna till 80- och 90-talets actionfilmer där bland andra Stallone och Dolph Lundgren syntes.
 
Men i “Expend4bles” rör Stallone om i grytan. För tanken här är att den gamla “Rocky”-skådisen ska ta ett steg tillbaka och låta Jason Stathams karaktär Lee Christmas ta över huvudrollen. Till skillnad från tredje filmen har uppföljaren fått en R rating - vilket innebär att man måste se filmen med vuxet sällskap ifall man är under 17 år.
 
Nya för serien är Megan Fox, 50 Cent och Andy Garcia och på registolen har vi Scott Waugh som tidigare gjort “Need for Speed”. Biopremiär i Sverige för “Expend4bles” blir den 22 september.
| 23 augusti 2023 21:01 |