Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 januari 2021 | 12:45

Trailer: Thriller-serien "Losing Alice" får premiär på Apple TV+

Den psykologiska thriller-serien "Losing Alice" kommer att dyka djupt ner i en 48-årig kvinnlig regissörs psyke.
Apple TV+ öppnar det nya året med nya säsonger av både "Dickinson" och "Servant", men även med den helt nya tv-serien "Losing Alice". Den nya serien är en israelisk samproduktion och följer regissören Alice (Ayelet Zurer) under en faustiansk upplevelse, när hon hamnar i ett triangeldrama under inspelningen av en ny långfilm.
 
När Alice möter manusförfattaren Sophie under en tågresa så blir hon fullständigt besatt av den unga kvinnan. Inom kort spelar Alice make David huvudrollen i filmen skriven av Sophie, som hon själv får i uppdrag att regissera, vilket slutar med en minst sagt intim historia. 
 
 
Den första säsongen av "Losing Alice" får premiär den 22 januari, då de tre första avsnitten av serien släpps. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje fredag, säsongen kommer att bestå av totalt åtta avsnitt.
 
 
I slutet av januari (29:e) släpps även den nya långfilmen "Palmer", med Justin Timberlake i huvudrollen, hos Apple TV+. Den som har väntat på en fortsättning av Joel Kinnamans "For all Mankind" får däremot fortsätta vänta tills i mitten av februari (19:e), när den andra säsongen får premiär.
 

Läs också: "Ted Lasso"-skaparna om hur de skapade serien alla behöver just nu

 
Kommer du att ge "Losing Alice" en chans i januari? Kommentera gärna nedan!
| 9 januari 2021 12:45 |