Spel

Skribent

Vanja Tomin

19 mars 2022 | 18:00

Trailer: "The Quarry" - nytt skräckspel från skaparna av "Until Dawn"

Nio tonåringar på ett sommarläger kastas ut i en natt full av fasa och skräck. Lokalbefolkningen och skrämmande varelser jagar tonåringarna, samtidigt som de måste göra svåra val på liv och död.
2K och Supermassive Games lanserar ett nytt skräckspel senare i år. Spelet är i samma anda som populära "Until Dawn" där spelarens handlingar avgör utgången av berättelsen. "The Quarry" är inte en del av Dark Pictures-antologin, som är en serie interaktiva spel med skräcktema utvecklade av Supermassive Games. 
 
I "The Quarry" kontrollerar spelaren alla nio karaktärer och bestämmer deras öde, svåra val måste tas om vem som ska överleva natten. Vågar du gå in i skogen för att undersöka varifrån de konstiga skriken kommer? Ska du offra en karaktärs liv för en annans överlevnad? Vill du utforska ett område på egen hand som du tror kan innebära fara? Det finns inga begräsningar i "The Quarry", och ingen handling är för stor eller liten, allt är avgörande i detta interaktiva skräckspel där du som spelare formar berättelsen.
 
"The Qaurry" sägs bli en fantastisk cinematisk upplevelse där vi kommer kunna anpassa spelet efter personlig smak med olika tillägg och filter. 
 
Sen den första officiella trailern här:
 
 
Precis som i "Until Dawn" kommer alla karaktärer ha en särskild relation till varandra, och vi som spelare kommer kunna bestämma hur varje enskild relation ska utvecklas. "The Qaurry" kommer ha olika svårighetsinställningar och ett filmläge, istället för att hjälpa din karaktär kämpa för sitt liv när skräcken är som mest påtaglig, kan du istället luta dig tillbaka i din trygga soffa och obeserva det som händer i en filmsekvens.
 
"The Quarry" kommer ha en funktion där du kan bjuda in upp till sju vänner som tittar på när du spelar och som är med och röstar på vilka val du ska göra i spelet. Senast den 8 juli är det även planerat att släppas en digital deluxe edition, där man bland annat kommer kunna välja olika filter för filmsekvenserna och det kommer finnas ett "gorefest" tema, om man känner att spelet i sitt original inte leverar tillräckligt mycket skräck och blod.
 
Rollsättningen har en stark mångfald och här är de bekräftade skådespelarna i rollerna:
David Arquette (Scream) - Chris
Ariel Winter (Modern Family) - Abi
Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) - Ryan
Brenda Song (Dollface) - Kaitlyn
Halston Sage (The Orville) - Emma
Siobhan Williams (Deadly Class) - Laura
Skyler Gisondo (Santa Clarita Diet) - Max
Evan Evagora (Star Trek: Picard) - Nick
Miles Robbins (Halloween 2018) - Dylan
Zach Tinker (The Young and the Restless) - Jacob
Ted Raimi (Evil Dead II) - Travis 
Lance Henriksen (Aliens) - Jed
Lin Shaye (Insidious) - Constance
Grace Zabriskie (Twin Peaks) - Eliza
Ethan Suplee (Mallrats) - Bobby
 
"The Quarry" är planerad att släppas den 10 juni på Playstation 4, Playstation 5, Windows PC, Xbox One och Xbox Series X.
 
Vilket är det bästa spelet av Supermassive Games?
| 19 mars 2022 18:00 |