Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 februari 2022 | 08:40

Trailer: "The Offer" är miniserien om hur "Gudfadern" blev till

Trots en tjurig Frank Sinatra och mordhot från den verkliga maffian, lyckades producenten Albert S. Ruddy få en av filmhistorens mest hyllade filmer gjord.
Alla har givetvis koll på att det var Francis Ford Coppola som regisserade och att det var Marlon Brando, Al Pacino och resten av gänget framför kameran. Coppola har under åren även beklagat sig över hur Paramount exempelvis inte ville ha varken Brando eller Pacino med i "Gudfadern", men att producenten Albert S. Ruddy lyckligtvis alltid stod på filmens sida.
 
I "The Offer" kommer vi att få följa skapandet av "Gudfadern" genom Ruddys ögon, producenten som inledningsvis mordhotades av den verkliga maffian - som absolut inte ville ha en film gjord om sin verksamhet. I huvudrollen hittar vi Miles Teller och i några av de andra rollerna hittar vi skådespelare som Matthew Goode, Juno Temple, Giovanni Ribisi, Dan Fogler, Justin Chambers och Nora Arnezeder.
 
 
Miniserien kommer att bestå av totalt 10 avsnitt och får premiär hos Paramount+ den 28 april. Du hinner med andra ord plöja "Gudfadern" ett gäng gånger till innan dess.
 

Läs också: Tredje "Gudfadern" får upprättelse i inspirerad ny tappning

 
Kommer du att ge "The Offer" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 2 februari 2022 08:40 |