Trailer

Skribent

MovieZine

16 augusti 2023 | 16:25

Trailerpremiär: Sunes föräldrar får ta mer plats i ”Familjen Andersson”

Filip Berg och Liv Mjönes spelar Rudolf och Karin när den välkända familjen får en ny tv-serie.
Du har sett flera filmer om Sune och även några med Håkan Bråkan i fokus. Nu får hela familjen Andersson skina i en ny komediserie på SVT, som heter just "Familjen Andersson".
 
Den här gången har de vuxna större plats i berättelsen. Precis som alla föräldrar försöker de få vardagspusslet att fungera, det är bara det att vardagen sällan blir vardaglig med den här familjen…
 
Pappa Rudolf spelas av Filip Berg och mamma Karin av Liv Mjönes. Granne med Anderssons bor även den dryga norrmannen Oddvar (Sven Nordin). Han gör allt för att förpesta grannsämjan och försöker starta en norsk-svensk konflikt i området. Vi får också möta Karin och Rudolfs vänner, familjen Blixt (Per Andersson och Julia Dufvenius).
 
Och barnen såklart: Sune spelas av Olle Einarsson, storasyster Anna av Laura Lindkvist, och lillebror Håkan av Folke Axelsson Schulman. För regin står ingen mindre än komediveteranen Peter Dalle.
 
Se trailern här:
 
 
"Familjen Andersson" får premiär 25 augusti i SVT. Den visas redan dagen innan på SVT Play. Totalt blir det tio halvtimmeslånga avsnitt.
| 16 augusti 2023 16:25 |