Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

21 juli 2023 | 13:01

En brutal Venom visas upp i nya läckra trailern för “Spider-Man 2”

Insomniac Games har visat upp en helt ny trailer för “Spider-Man 2” och denna gång är det fokus på Venom.
San Diego Comic-Con är i full fart och här har Insomniac Games visat upp en ny trailer för hypade “Spider-Man 2”. Här får vi se Harry Osborn, Mister Negative och givetvis fanfavoriten Venom stoltsera med sin mäktiga bringa.
 
 
“Spider-Man 2” vekar bli sprängfyllt med karaktärer och nya trailern visar Kraven the Hunter som jagar Spindelmannen genom New York, Miles Morales som konfronterar Mister Negative (efter vad som hände i förra spelet), och hur den svarta rymd-materian påverkar Peter Parker och hans liv…
 
PlayStation-bloggen får vi veta mer om huvudpersonerna i “Spider-Man 2”, och i uppföljaren verkar alla ha personliga problem som de också måste ta tag i:
 
- Miles försöker hitta tid för att ansöka till college, men väljer att fokusera på spindel-arbetet istället. Peter har svårt att betala räkningarna för hans bortgångna fasters hus, men samtidigt tar det emot att sälja för att det betyder för mycket för honom, säger Jon Paquette på Insomniac Games.
 
Chefredaktören J. Jonah Jameson, som hördes i podcasts i förra spelet har också fått en ny roll i uppföljaren, och detta påverkar MJ:
 
- Här kommer MJ in och vill hjälpa till, men hennes jobb står på spel efter att J. Jonah Jameson har kommit tillbaka till Daily Bugle och vill börja sparka folk. Våra hjältar står vid ett vägskäl, med osäkra framtider och några tuffa beslut framför sig, fortsätter Paquette.
 
“Marvel’s Spider-Man 2” släpps den 20 oktober i år till PlayStation 5.
| 21 juli 2023 13:01 |