Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 september 2019 | 18:15

Trailer: Skrämmande perfekt Lizzy Caplan i nya "Castle Rock"-säsongen

Den andra säsongen av Hulus "Castle Rock" verkar onekligen ha funnit rätt skådespelerska att spela den yngre versionen av Annie Wilkes från "Lida".
Den andra säsongen av "Castle Rock" går av stapeln om lite drygt en månad - och den första trailern gör redan att peppen känns större än inför den första säsongen.
 
"Castle Rock" är en serie som samlar Stephen Kings mest kända karaktärer i ett och samma King-universum. Den andra säsongen kommer bland annat låta oss spendera tid med Annie Wilkes (Lizzy Caplan), den psykopatiska sjuksköterskan, som spelades av Kathy Bates i långfilmen "Lida" från 1990.
 
 
Vid sidan av Caplan i rollen som Wilkes kommer vi under den nya säsongen även att få se Tim Robbins ("Nyckeln till frihet"), som kanske får möjlighet att återse Shawshank-fängelset. Andra nya skådespelare är Elsie Fisher, Garrett Hedlund och Barkhad Abdi ("Captain Phillips").
 
"Castle Rock" får amerikansk premiär på Hulu den 23 oktober, vilket troligtvis innebär att vi kan ta del av serien den 24 oktober hos HBO Nordic - som visade den första säsongen här i Sverige.
 

Läs också: Alexander Skarsgård klar för ondskefull huvudroll i nya "The Stand"

 
Kommer du att ge den andra säsongen av "Castle Rock" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 14 september 2019 18:15 |