Film

Skribent

Alexander Svensson

28 februari 2024 | 12:00

Trailer: Shyamalans dotter regidebuterar med paranoid skräckfilm

Ishana Night Shyamalan regisserar en film om en liten grupp människor som lever fångade och övervakade av osynliga monster i en öde skog.
M. Night Shyamalan är inte främmande för obehagliga filmer, och det verkar vara något hans dotter Ishana ärvt. Hon är nämligen aktuell med sin regidebut, “The Watchers”, som ger intrycket av att kunna bli en rätt läbbig historia.
 
Filmen följer 28-åriga Mina (Dakota Fanning, “The Alienist”), som lyckas åka vilse i en stor och läskig skog, och söker tillflykt i en stuga tillsammans med tre andra människor. Snart får hon veta att de är fast där, och under ständig bevakning från en grupp okända varelser de endast kan höra.
 
“The Watchers” är baserad på boken med samma namn av A. M. Shine. Utöver Fanning i huvudrollen så syns även Georgina Campbell (“Barbarian”), Olwen Fouéré (“The Northman”) och Oliver Finnegan (“Outlander”). M. Night Shyamalan finns också med som producent.
 
“The Watchers” har premiär den 5 juni. Trailern, fylld med öde skog, spegelbilder och stämningsfull operamusik, kan du se nedan.
 
| 28 februari 2024 12:00 |