Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 januari 2021 | 20:05

Trailer: Sean Bean tar över tåget i nya säsongen av "Snowpiercer"

Första trailern inför premiären av den andra säsongen av "Snowpiercer" avslöjar vilken huvudkaraktär som Sean Bean kommer att spela.
Vi rapporterade redan 2019 att Sean Bean var klar för den andra säsongen av "Snowpiercer", men det är inte förrän nu i den första trailern inför den nya säsongen som vi får se honom ta plats som den mytomspunne Mr. Wilford. 
 
Under den första säsongen av sci-fi-serien "Snowpiercer" fick vi följa mänsklighetens sista överlevare på ett tåg i en postapokalyptisk framtid, där vår planet frusit till is som ett resultat av våra forskares försök att förhindra den globala uppvärmningen. En blodig kamp mellan tågets olika "klasser" utbröt under den första säsongen, med skådespelarna Daveed Diggs och Jennifer Connelly på motsatta sidor. Men precis när vi började närma oss någon form av demokratisk lösning på deras problem, dök ett ytterligare tåg upp.
 
Mr. Wilford är under den första säsongen den person som "befolkningen på tåget" tror är dess lokförare och räddare. Men så var alltså aldrig fallet, det är först nu karaktären dyker upp på riktigt... frågan är väl bara hur länge han kommer att överleva? Sean Bean ("Game of Thrones", "Sagan om Ringen") har ju som bekant strukit med i ett och annat projekt genom åren.
 
 
Den andra säsongen får premiär på Netflix den 26 januari, men den här gången släpps bara ett avsnitt åt gången (så förvänta dig inte en hel säsong direk) då den visas samtidigt på tv-kanalen TNT i USA. 
 

Läs också: De 9 hetaste nya tv-premiärerna under årets första månad

 
Kommer du att ge den andra säsongen av "Snowpiercer" en chans - och hur länge tror du att Bean överlever? Kommentera gärna nedan!
| 12 januari 2021 20:05 |