Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 januari 2022 | 12:05

Trailer: Se Taika Waititis galna pirater i "Our Flag Means Death"

Taika Waitis nya HBO-komedi ser ut att bli en "What We Do in the Shadows" fast med pirater istället för vampyrer... så en given succé med andra ord!
HBO Max har släppt en första teasertrailer inför premiären av deras nya komediserie "Our Flag Means Death", skapad av Taika Waititi ("Jojo Rabbit", "Thor: Ragnarök"). Waititi ligger sedan tidigare även bakom den hyllade HBO-komedin "What We Do in the Shadows" (baserad på hans långfilm med samma namn) och släppte även komediserien "Reservation Dogs" i fjol som togs lika väl emot.
 
Det råder med andra ord ingen tvekan om att när han nu är aktuell med sin nästa komediserie hos HBO Max, så finns det all anledning att vara riktigt förväntansfull. "Our Flag Means Death" utspelar sig 1717 och är delvis baserad på en sann historia om den rika landägaren Stede Bonnet (Rhys Darby) och hans medelålderskris, som gör att han bestämmer sig för att lämna sitt bekväma liv bakom sig och bli pirat... vilket går allt annat än bra.
 
 
Utöver Rhys Darby i huvudrollen som Bonnet och Waititi i rollen som Blackbeard så kommer vi även att få se skådespelare som Leslie Jones, Fred Armisen, Rory Kinnear, Dominic Burgess och "Game of Thrones"-skådespelaren Kristian Nairn (spelade Hodor) i några av de större rollerna. David Jenkins har skrivit manus och är seriens showrunner medan Waititi även har regisserat och producerat utöver skådespelandet.
 
 
Det är i nuläget fortfarande oklart exakt när "Our Flag Means Death" kommer att få premiär, men det sägs i alla fall bli någon gång under mars. 
 

Läs också: De 60 hetaste nya tv-serierna med premiär under 2022

 
Kommer du att ge "Our Flag Means Death" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 19 januari 2022 12:05 |