Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 januari 2022 | 15:30

Trailer: Se skådespelarna i rollerna som Joe Exotic och Carole Baskin

Miniserien "Joe vs. Carole" får amerikansk premiär den 3 mars.
Nu börjar det slutligen närma sig premiären av "Joe vs. Carole", Peacocks miniserie-adaption av händelserna kring storkattsfantasterna Joe “Exotic” Schreibvogel och Carole Baskin. Galenskaperna har däremot redan tagit världen med storm genom den första säsongen av Netflix dokumentärserie "Tiger King: Mord, kaos och galenskap".
 
Frågan är däremot om folk fortfarande är lika intresserade av just den här berättelsen? När den andra säsongen av dokumentärserien släpptes i höstas så var det trots allt avsevärt mindre uppmärksamhet kring den. Men jag måste faktiskt erkänna att John Cameron Mitchell ser riktigt övertygande ut i rollen som Joe "Tiger King" Exotic.
 
I den andra ringhörnan får vi även se Kate McKinnon och Kyle MacLachlan som paret Carole och Howard Baskin. Under miniserien kommer vi även att få se William Fichtner ("Prison Break") som Rick Kirkham, Dean Winters ("Oz") som Jeff Lowe, Brian Van Holt ("Cougar Town") som John Reinke och ett helt gäng fler skådespelare.
 
 
Miniserien "Joe vs. Carole" får premiär hos amerikanska Peacock den 3 mars. Det är i nuläget fortfarande oklart när serien kommer att släppas här i Sverige. I fjol rapporterade vi om att Peacock och Paramount+ kommer att lansera den nya streamingtjänsten SkyShowtime tillsammans i Sverige under 2022, så i värsta fall får vi vänta tills dess.
 

Läs också: MovieZine snackar med Rick Kirkham om ofattbara "Surviving Joe Exotic"

 
Tycker du att John Cameron Mitchell och Kate McKinnon passar i huvudrollerna? Kommentera gärna nedan!
| 22 januari 2022 15:30 |