Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 januari 2021 | 11:05

Trailer: Se Dwayne Johnsons egen originstory i "Young Rock"

Skådespelaren Dwayne "The Rock" Johnsons egen originstory blir underhållning i NBC-komedin "Young Rock".
Det är inte varje skådespelare eller superstjärna som blir stor nog att få en tv-serie om sig själv och sin egen uppväxt, men Dwayne "The Rock" Johnson har uppenbarligen kommit fram till den punkten nu. 
 
 
I den nya NBC-serien "Young Rock" så kommer vi få följa Johnsons uppväxt i tre olika åldrar, som alla på ett underhållande sätt leder fram till filmstjärnan och actionhjälten vi alla känner igen idag. Idén till serien baseras på sanna händelser och framför allt ett foto på en ung Johnson (ovan) som blev viralt för några år sedan.
 
Johnson kommer själv att medverka i den nya serien på något sätt, men det är lite oklart exakt hur det kommer att se ut men lutar väl åt att han kommer att fungera som någon slags "berättare" av sin egen uppväxt. Sedan kommer även tre olika skådespelare att spela honom i olika åldrar.
 
 
Premiären är satt till den 16 februari i USA på NBC, det är i nuläget oklart om någon svensk distributör kommer att visa serien här i Sverige. Men med tanke på hur populär "The Rock" är, så lär den leta sig hit förr eller senare.
 

Läs också: Dwayne Johnson presenterar antihjälten "Black Adam"

 
Kommer du att ge "Young Rock" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 18 januari 2021 11:05 |