Film

Skribent

Erika Jarhed

28 mars 2023 | 16:50

Helmysig ny trailer till Pixar-filmen "Elementärt"

Möt de fyra grundelementen jord, eld, vatten och luft i nya trailern till Pixar-filmen "Elementärt" som kommer på bio 7 juli.
Dags för ett nytt samarbete mellan Pixar och Disney! Peter Sohn, som tidigare har gjort filmen "Den gode dinosaurien" och även arbetat med storfilmer som "Hitta Nemo" och "Upp", regisserar den kommande animerade filmen "Elementärt", som nu har fått en sprillans ny trailer!
 
Här utlovas det definitvt en färgsprakande och mysig film för hela familjen. Kika in nedan!
 
 
Vi kommer att få höra Leah Lewis ("The Half of It") och Mamoudou Athie ("Archive 81") som de två huvudpersonerna Ember och Wade. Även Ronnie del Carmen (regisserade "Insidan ut" 2015), Wendi McLendon-Covey ("The Goldbergs") och Catherine Anne O'Hara ("Ensam hemma") kommer höras i roller.
 
"Elementärt" kommer att utspela sig i den fiktiva staden Element City, där invånarna representerar de fyra olika grundelementen jord, luft, eld och vatten. Vi får möta Ember, som är gjord av eld, som en dag träffar vattenfiguren Wade. Trots deras många olikheter upptäcker de att de egentlingen har mycket gemensamt, och deras vänskap börjar utmana Embers fördomar om världen de lever i.
 
Svensk biopremiär 7 juli 2023.
| 28 mars 2023 16:50 |