Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 augusti 2020 | 15:10

Trailer: Nya säsongen av "His Dark Materials" släpps i november

HBO:s och BBC:s påkostade adaption av Philip Pullmans fantasyböcker, återvänder i november.
Den nya trailern inför den andra säsongen av "His Dark Materials" avslöjar att den efterlängtade fantasyserien får premiär någon gång under november. I dessa pandemi-tider börjar även tv-produktioner att behöva skjuta på sina premiärer, så det är såklart en glädjande nyhet, att en av höstens mest efterlängtade och påkostade premiärer fortfarande kommer att kunna släppas som planerat.
 
Av trailern går det även att se hur den nya säsongen verkligen kommer att tar vara på att man nu har två hela världar att berätta den påkostade berättelsen i. Vilket Dafne Keen, som spelar huvudrollen som Lyra, även berättade för MovieZine tidigare under året.
 
- Det känns episkt, och jag får en del coola repliker - ”öh, multipla universum!” Jag får låta smart. Den stora förändringen är att jag var ganska ensam i säsong ett, och nu får jag filma mycket med Will som spelas av Amir Wilson, och vi är väldigt goda vänner. Lyra har äntligen hittat någon som hon kan lita på.
 
 
Utöver Keen i huvudrollen återvänder även Ruth Wilson, Amir Wilson, Ariyon Bakare, Andrew Scott, Will Keen, Ruta Gedmintas och Lin-Manuel Miranda till sina roller från den första säsongen, medan Terence Stamp, Jade Anuoka och Simone Kirby ansluter i några av den andra säsongens nya roller.
 

Läs också: Hösten på HBO Nordic

 
Kommer du att ge den nya säsongen av "His Dark Materials" en chans? Vad tyckte du om den första säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 30 augusti 2020 15:10 |