Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 augusti 2020 | 16:25

Trailer: Nya rymdserien "Away" tar oss på en episk resa mot Mars

Netflix påkostade rymdserie "Away", med Hilary Swank i huvudrollen, får premiär i början av september.
Netflix kommer i början av september äntligen låta oss ta del av Hilary Swanks, den tvåfaldigt Oscarsvinnande skådespelerskan, resa till Mars i rymdserien "Away". Serien är skapad av Andrew Hinderaker ("Friday Night Lights", "Parenthood") och kommer både att fokusera på Swanks rymdresa, men även på hur hennes familj hemma på Jorden påverkas av den på olika sätt.
 
Swank spelar den amerikanska astronauten Emma Green, som har fått i uppdrag att leda den internationella besättningen under Jordens första bemannade resa till Mars. Om allt går som planerat kommer de att vara borta i tre års tid... i den helt nya trailern (nedan) så står det däremot klart att vi kommer att få känna på både drama och spänning under den första säsongen.
 
 
Rymden har alltid varit spännande för film och tv-skapare att sätta tänderna i och genom åren har vi fått ett gäng helt fantastiska filmer. Men på tv-sidan har det, förutom i förra årets "For All Mankind", mestadels slutat med halvhjärtade skräckisar där bestättningen har haft ihjäl varandra av en eller annan orsak. "Away" ser däremot ut att verkligen försöka hålla storyn så nära vår verklighet som möjligt, vilket gör det till en av de mest spännande rymdserierna på väldigt länge. 
 
Förutom Hilary Swank i huvudrollen som Emma Green så dyker även Josh Charles, Talitha Bateman, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu och Monique Curnen upp i några av den första säsongens större roller. Den svenska "The Witcher"-regissören Charlotte Brändström regisserar två av seriens avsnitt.
 
 
Hela den första säsongen av "Away" släpps på Netflix den 4 september.
 

Läs också: Här är 10 stora originalfilmer vi ser fram emot på Netflix i höst

 
Kommer du att ge "Away" en chans i september? Kommentera gärna nedan!
| 10 augusti 2020 16:25 |