Serie

Skribent

Lina Svensson

8 januari 2020 | 14:30

Ny komediserie följer arbetet på en spelutvecklingsstudio

"Mythic Quest: Raven's Banquet" är en komediserie som låter oss få följa ett team som är i full gång med att utveckla ett tv-spel. Ett riktigt toppenjobb skulle man kanske tycka, om det inte vore för deras narcissiska chef Ian. Spana in trailern till serien här nedan.
Rob McElhenney, som är en av hjärnorna bakom komediserien “It's Always Sunny in Philadelphia” är tillbaka med en sprillans ny serie som släpps redan nu i februari på Apple TV+.
 
Serien låter oss få följa med bakom kulisserna på en spelutvecklingsstudio, som är i full gång med att skapa ett sprillans nytt spel vid namn “Mythic Quest”. Ett spel som kommer att bli det grymmaste spelet genom alla tider, om man frågar studio-chefen Ian Grimm själv. För detta spel har nämligen en viktig detalj som andra spel hittills har saknat, nämligen honom själv.
 
Ian har minst sagt höga tankar om sig själv och sin egen förmåga. Att jobba för denna verklighetsförvirrade, narcissiska surpelle kan inte vara en dans på rosor. Frågan är bara hur bra han kommer lyckas sälja in detta “mästerverk” till potentiella spelare.
 
En första trailer till serien släpptes nyligen, som ni kan spana in här nedan. En trailer som ändå lyckas sälja in seriens huvudtory väldigt bra. Sen hur roande serien verkar vara är ju en helt annan fråga. Men vem vet, detta kanske blir en succé. Vad tror du? 
 
 
"Mythic Quest: Raven's Banquet" släpps den 7 februari på Apple TV+. Låter det som en lockande serie?
| 8 januari 2020 14:30 |