Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 september 2019 | 21:20

Trailer: Mer renodlad skräck i säsong 2 av "Castle Rock"

Den andra säsongen av "Castle Rock" kommer att följa en yngre version av Stephen King-karaktären Annie Wilkes från "Lida".
Den första säsongen av "Castle Rock" fick ett ganska delat mottagande, där MovieZines chefsredaktör exempelvis dömde ut det "sömniga mysteriet i 'Castle Rock' som sommarens besvikelse".
 
Personligen tyckte jag att den andra halvan av säsongen vägde upp en hel del tack vare Bill Skarsgårds och Sissy Spaceks skådespel - men om du inte redan var ett Stephen King-fan innan den första säsongen av "Castle Rock" så blev du det troligtvis inte medan du tittade på serien som knyter ihop hans olika skapelser heller.
 
Den andra säsongen av "Castle Rock" verkar däremot försöka sig på ett lite mer centrerat fokus kring Stephen King-karaktären Annie Wilkes, en roll som skådespelerskan Kathy Bates redan vunnit en Oscar för när King-boken blev till filmen "Lida" (1990). Under den andra säsongen av "Castle Rock" får vi lära känna en yngre version av Wilkes, denna gången porträtterad av Lizzy Caplan, och baserat på den nya trailern verkar det som att vi kommer att få lite mer renodlad skräck under den nya säsongen.
 
 
Den 24 oktober får den andra säsongen av "Castle Rock" premiär på HBO Nordic här i Sverige. 
 

Läs också: "Mr. Mercedes" är fortfarande den bästa Stephen King-serien

 
Kommer du att ge den nya säsongen av "Castle Rock" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 30 september 2019 21:20 |