Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 juli 2019 | 09:00

Trailer: Mänskligheten hotas i nya rymdserien "Another Life"

10 år efter slutet av "Battlestar Galactica" är det dags för Katee Sackhoff att bege sig ut i rymden igen.
Det har blivit dags att introducera nästa rymdserie. "Another Life" är den senaste i raden av nya Netflix Originals - och för oss som gillar historier som utspelar sig i rymden, verkar det finnas mycket att hämta!
 
Netflix beskriver själva sin nya rymdserie såhär:
 
"När en mystisk utomjordisk artefakt landar på Jorden, tvingas Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) leda mänsklighetens första uppdrag utanför vårt solsystem till artefaktens hemplanet. Samtidigt försöker hennes make (Justin Chatwin) öppna upp en första dialog med artefakten på Jorden. "Another Life" utforskar livets mirakel, hur värdefullt liv är i ett universum som är mestadels tomt på det, samt hur långt vi är villiga att gå för att skydda de vi älskar." 
 
 
Bara faktumet att Katee Sackhoff, som spelade en av huvudrollerna i "Battlestar Galactica" - en av de bästa rymdserierna någonsin, kommer att ge sig ut på nya rymdäventyr är skäl nog att ge den nya serien en chans. Men serien verkar också hämta inspiration från hyllade rymdfilmer som "Arrival", "Interstellar" och "Independence Day".
 
Hela den första säsongen av "Another Life" släpps den 25 juli på Netflix.
 
Kommer du att ge den nya serien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 12 juli 2019 09:00 |