Film

Skribent

Josefine Krischausky

16 juli 2021 | 16:15

Trailer: John Boyega möter Bill Skarsgård i "Naked Singularity"

Regidebuten från manusförfattaren till "Det" följer en framgångsrik advokat, vars liv tar en oväntad vändning efter ett förlorat fall.
Det närmar sig premiärdags för Ridley Scott-producerade "Naked Singularity", en thrillerkomedi där rättsdrama möter gangsterfilm. 
 
I huvudrollen ser vi John Boyega, som den framgångsrika New York-advokaten Casi, som börjar ifrågasätta hela sin tillvaro efter att ha förlorat sitt första fall. Hans liv tar en oväntad, riskabel vändning när en tidigare klient, spelad av Olivia Cooke ("Sound of Metal"), gör att han blir indragen i en farlig heist. 
 
Högt upp på rollistan hittar vi dessutom Bill Skarsgård, i rollen som Casis kollega Dane. Medverkar i filmen gör även namn som Tim Blake Nelson ("O Brother, Where Art Thou?") och Ed Skrein ("Deadpool"). 
 
Av den nya trailern att tolka tycks vi bjudas på både intensiv spänning, underhållande dynamiker och nya perspektiv på rättssystemet. Se den här nedan:
 
 
Handlingen har baserats på romanen "A Naked Singularity", av författaren och advokaten Sergio De La Pava. Filmadaptionen är skriven och regisserad av Chase Palmer, manusförfattaren till "Det" som nu gör sin långfilmsdebut som regissör. 
 
"Naked Singularity" hade världspremiär på San Francisco International Film Festival i april och går upp på  amerikanska biografer den 6 augusti, för att sedan släppas på video on demand den 13 augusti. När exakt den släpps i Sverige är ännu inte bekräftat. 
| 16 juli 2021 16:15 |