Film

Skribent

MovieZine

16 september 2021 | 16:30

Någon vet vad de gjorde förra sommaren

Slasherfilmen från 1997 har blivit tv-serie. Se första teasern till ”I Know What You Did Last Summer”, med streamingpremiär 15 oktober.
Fyra tonåringar råkar ut för en olycka på självaste studentdagen. De hoppas begrava hemligheten för alltid, men ett år senare dyker det upp märkliga meddelanden: ”Jag vet vad du gjorde förra sommaren…” Plötsligt är de förföljda av en mystisk mördare - ett abrupt slut på det sorglösa partylivet.

Trailern till tv-serien ”I Know What You Did Last Summer” börjar med rätt bekanta high school-scener av fest, sex, vänskap och drama, men snart blir det blodigt allvar. Kolla in när Madison Iseman, Ezekiel Goodman, Ashley Moore och andra får kämpa för sina liv:
 
 
Serien som bygger på 90-talsfilmen ”Jag vet vad du gjorde förra sommaren” släpper de fyra första avsnitten på Amazon Prime Video den 15 oktober - lagom för en mysryslig Halloween-binge med andra ord.
 
Och här är postern, där skådespelarna av okänd anledning kastat av sig alla kläder för att smörjas in i honung. Dagens ungdom... vad de hittar på nuförtiden.
 
| 16 september 2021 16:30 |