Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 augusti 2019 | 23:00

Trailer: Hur ser "The Purge"-världen ut resten av året?

Vi kommer äntligen att få ta del av vad som händer när den hemska "The Purge"-natten är över - och alla tvingas återgå till att följa samma gamla lagar.
I fyra långfilmer (nästa år kommer den femte) och en första säsong av "The Purge", så har vi fått följa olika karaktärers öden under natten när allt är tillåtet. Den perfekta idén för skräck- och thriller-älskare världen över. 
 
Många har däremot undrat hur människorna som överlever Purge-natten går vidare med sina liv, när allt återgår till det "normala" i gryningen. Det kommer man nu försöka svara på under den kommande andra antologi-säsongen av tv-serien "The Purge". USA Network, som ligger bakom serien, beskriver själva den kommande säsongen av såhär:
 
"Baserad på den populära filmserien, kretsar "The Purge" kring 12 timmars-perioden när alla brott, mord inkluderat, är lagliga. Säsong 2 undersöker hur en enda Purge-natt påverkar fyra sammanlänkade karaktärer under det följande året, fram till nästa Purge. Den andra säsongen av antologiserien börjar under Purge-natten men låter oss dyka djupare än någonsin förr ned i hur Purge-världen ser ut de resterande 364 dagarna om året."
 
 
Den första säsongen av "The Purge" går redan nu att se på Amazon Prime. Den andra säsongen får amerikansk premiär senare under hösten - och bör redan dagen efter gå att se på Amazon Prime här i Sverige.
 

Läs också: "The Purge 5" blir slutet på filmserien

 
Kommer du att ge den nya säsongen av "The Purge" en chans? Vad tycker du om idéen att spendera en säsong mellan två Purge-nätter? Kommentera gärna nedan!
| 23 augusti 2019 23:00 |