Film

Skribent

Josefine Krischausky

24 maj 2022 | 16:10

Trailer: Fartfyllt och stjärntätt i actionthrillern "The Gray Man"

Bröderna Russo regisserar bland andra Ryan Gosling, Chris Evans och Ana de Armas i sommarens mest påkostade Netflixfilm, som anländer till streamingtjänsten den 22 juli.
Nära två år har gått sedan vi först hörde om "The Gray Man", en av Netflix mest påkostade och ambitiösa originalfilmer, signerad bröderna Russo. I sommar har det blivit dags för premiär, och nu har streamingtjänsten gett oss en första trailer för den stjärnspäckade actionthrillern.
 
I "The Gray Man" ser vi Ryan Gosling i rollen som den skicklige CIA-agenten Court Gentry, alias Sierra Six, som kommer över mörk information om byrån. Snart blir han jagad världen över av sin tidigare kollega Lloyd Hansen (Chris Evans), som är fast besluten att eliminera honom, men vid sin sida har han agenten Dani Miranda (Ana de Armas). 
 
I rollistan får Gosling, Evans och de Armas även sällskap av namn som Jessica Henwick, Wagner Moura och "Familjen Bridgerton"-stjärnskottet Regé-Jean Page. Medverkar gör också Billy Bob Thornton, som gruppledaren Donald Fitzroy, den som först rekryterade Court. 
 
Både Anthony och Joe Russo står för den gemensamma regin, medan den sistnämnde har arbetat på filmens manus. Handlingen baseras på en roman från 2009, av författaren Mark Greaney, som är den första i en serie av flera böcker. 
 
Ta en titt på den första, intensiva trailern för "The Gray Man" nedan: 
 
 
"The Gray Man" har premiär på Netflix den 22 juli. 
| 24 maj 2022 16:10 |