Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 juni 2021 | 15:30

Trailer: Episk blindfajt mellan Jason Momoa och Dave Bautista i "See"

Apple TV+ avslöjar att deras påkostade sci-fi-serie "See" redan är klar för en tredje säsong - och att Dave Bautista ansluter till serien.
Den första säsongen av den postapokalyptiska tv-serien "See" släpptes i samband med lanseringen av Apple TV+ i slutet av 2019 - och slog väl aldrig riktigt igenom på bred front här i Sverige. Men enligt Variety så har Apple nu officiellt redan lagt en beställning på en tredje säsong - och påbörjat inspelningarna av den i Toronto.
 
Handlingen i "See" utspelar sig i en postapokalyptisk framtid där mänskligheten har förlorat förmågan att se, men där två tvillingar föds och visar sig ha just den förmågan. Det gör barnen och deras familj till några av världens mest eftersökta.
 
Apple avslöjar genom en första trailer även att Dave Bautista ("Guardians of the Galaxy", "Army of the Dead") har anslutit till casten i den andra säsongen, i rollen som Edo Voss... brorsan till Baba Voss (Jason Momoa). Det är alltså Edo som nu har fångat in Babas värdefulla dotter. Det verkar med andra ord som att vi har en episk fajt mellan Momoas och Bautistas karaktärer att se fram emot!
 
 
Utöver Baustista så ansluter även skådespelarna Eden Epstein (“Sweetbitter”), Tom Mison (“Watchmen”), Hoon Lee (“Warrior”), Olivia Cheng (“Warrior”), David Hewlett (“The Shape of Water”) och Tamara Tunie (“Flight”) till den andra säsongen.
 
Fortsättningen av "See" får premiär på Apple TV+ den 27 augusti.
 

Läs också: Apple visar upp nya sci-fi-serien ”Invasion”

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "See" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 12 juni 2021 15:30 |