Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 oktober 2018 | 07:55

Trailer: Emmyvinnaren "The Marvelous Mrs. Maisel" är snart tillbaka

Nya trailern bekräftar att den Emmyvinnande serien kommer tillbaka i december.
För snart ett år sedan skrev jag en artikel där jag hävdade att "The Marvelous Mrs. Maisel" var en av årets allra bästa serier. Tack vare Rachel Brosnahans fantastiska roll som den nyligen frånskilda 50-tals hustrun Midge, som av en händelse visar sig vara en grym stand up-komiker, lyckades den första säsongen sedan verkligen att ta serie-världen med storm.
 
Redan på Golden Globe-galan i början av året plockade Brosnahan hem en statyett för bästa skådespelerska i en komediserie/musikal. För att nu i början av hösten plocka hem samtliga större kategorier under årets Emmygala (motsvarigheten till tv-seriernas Oscarsgala).
 
 
Här i Sverige har serien flugit lite under radarn då Amazon Prime Video ännu inte slagit igenom på lika bred front som sina konkurrenter. "The Marvelous Mrs. Maisel" är däremot bra nog att själv göra ett test av streamingtjänsten väl värd pengarna.
 
En tredje säsong är redan beställd - och nu vet vi att den andra får sin premiär den 5 december. Kommer du att ge "The Marvelous Mrs. Maisel" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 25 oktober 2018 07:55 |