Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 december 2018 | 08:00

Trailer: Daniel Radcliffe och Steve Buscemi i gudomligt rolig komedi

Buscemi är Gud, som vill spränga vår planet och börja på nästa projekt, och Radcliffe är mänsklighetens sista hopp - i nya komediserien "Miracle Workers".
"Miracle Workers" är skapad av Simon Rich, författaren och skaparen av "Man Seeking Woman", men ibland räcker det med att se vilka skådespelare som är knutna till ett projekt - för att peppen ska börja på en skyhög nivå.
 
Daniel Radcliffe är givetvis mest känd för sin roll som Harry Potter, men har genom "Swiss Army Man" och "A Young Doctor's Notebook & Other Stories" redan bevisat att han är grym även i komiska roller. Samtidigt kan jag knappast tänka mig ett bättre val av en långhårig och trött Gud, än den Golden Globe och Emmy-vinnande skådespelaren Steve Buscemi.
 
TBS:s (som kommer att visa serien i USA) officiella beskrivning av serien är:
 
"Den första säsongen av "Miracle Workers" är en Himmel-baserad arbetsplats-komedi, baserad på Simon Richs bok "What in God's Name". Daniel Radcliffe spelar Craig, en låg-nivå-ängel ansvarig för mänsklighetens böner, och Steve Buscemi spelar Craigs chef Gud, som praktiskt taget har checkat ut och är redo att gå vidare med sitt nästa projekt. För att förhindra Jordens undergång, måste Craig och hans ängelkompis Eliza (Geraldine Viswanathan) svara på en näst intill omöjlig bön; hjälpa två människor att bli kära i varandra."
 
 
Serien får amerikansk premiär den 12 februari, förhoppningsvis plockas serien även upp av någon svensk distributör lagom tills dess.
 
Kommer du att ge serien "Miracle Workers" en chans när den letar sig över till Sverige under 2019? Kommentera gärna nedan!
| 28 december 2018 08:00 |