Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 januari 2021 | 13:35

Trailer: Camilla Läckberg gör skådespelardebut i "Lyckoviken"

Spänningen och intrigerna fortsätter i andra säsongen av den krimkryddade Viaplay-såpan "Lyckoviken". Här kan du ta del av den nya trailern!
Den första säsongen av "Lyckoviken" släpptes under hösten på Viaplay, men redan nu i januari är det dags att ta del av fortsättningen. Serien är skapad av deckarförfattaren Camilla Läckberg, som under den andra säsongen även gör sin skådespelardebut.
 
- Det är väldigt pirrigt att säsong två närmar sig och så kul att så många är spända på fortsättningen. Det är ju många frågetecken att räta ut, bland annat vem seriemördaren i Hammarvik egentligen är. Dessutom gör jag skådespelardebut i den här säsongen, det vill man ju inte missa, säger Camilla Läckberg.
 
 
Disa Östrand och Martin Stenmarck återvänder till sina huvudroller från den första säsongen, tillsammans med skådespelarna Lisa Henni, Ella Rappich, Jacques Karlberg, Linda Santiago, Marie Robertson, Ashkan Ghods, Amanda Lindh, Christopher Wollter, Mirja Turestedt, Emma Broomé, Peter Lorentzon, Emil Algpeus, Arman Fanni, Jesper Söderblom, Felicia Truedsson, Ann Söderling, Daniel Adolfsson, Lars Väringer och Camilla Läckberg. 
 
Den andra säsongen får premiär på Viaplay och TV3 (kl. 21.00) den 19 januari med säsongens två första avsnitt, den nya säsongen kommer att bestå av totalt åtta avsnitt.
 

Läs också: Martin Stenmarck om ”Lyckoviken”-Dannes hemlighet

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "Lyckoviken" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 11 januari 2021 13:35 |