Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 augusti 2020 | 01:15

Trailer: Bryan Cranston bryter mot lagen i "Your Honor"

"Breaking Bad"-skådespelaren Bryan Cranston spelar en respekterad domare som gör allt för att dölja sonens hemska brott.
Det finns nog ingen streamingtjänst eller tv-kanal som kör ut lika många intressanta miniserier som tv-kanalen och streamingtjänsten Showtime i USA - och nu kan vi äntligen tjuvtitta på ännu en av deras kommande produktioner.
 
"Your Honor" handlar om en respekterad domare i Chicago som får ett samtal från sin son, efter att han kört på någon med sin bil. Bryan Cranston spelar huvudrollen som domaren som lovar att städa undan alla bevis och rädda sin son - om han bara kan lova att hålla tyst om vad som har hänt. På något sätt dras även stadens maffiaboss (Michael Stuhlbarg) in i handlingen.
 
Cranston är givetvis mest känd för sin roll som Walter White i "Breaking Bad", där vi också fick se hur en laglydig man förvandlades till något helt annat... och baserat på trailern inför "Your Honor" verkar vi ha en riktigt spännande resa framför oss.
 
 
Serien är skapad och skriven av Peter Moffat ("The Night Of") och utöver Cranston i huvudrollen så kommer vi även att få se Hunter Doohan, Michael Stuhlbarg, Sofia Black D’Elia, Carmen Ejogo, Isiah Whitlock Jr. och Hope Davis framför kameran.
 
Det är i nuläget oklart exakt när "Your Honor" förväntas få premiär hos Showtime, men enligt trailerns "kommer snart" och att man åtminstone bekräftat att den kommer under 2020 - så är en kvalificerad gissning att det blir nästa miniserie som släpps efter "The Comey Rule" (som har premiär i september). HBO Nordic brukar visa de flesta av Showtimes serier här i Sverige, men det är ännu inte bekräftat vilken svensk aktör som kommer att visa "Your Honor" här i Sverige.
 

Läs också: Brendan Gleeson är Donald Trump i "The Comey Rule"

 
Kommer du att ge "Your Honor" en chans under hösten? Kommentera gärna nedan!
| 7 augusti 2020 01:15 |