Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 september 2021 | 00:10

Trailer avslöjar äntligen handlingen i "Dexter: New Blood"

Det verkar som att det är en barnmördare som krävs för att slutligen återväcka Dexter Morgans gamla instinkter.
Den kommande säsongen av "Dexter" har under en längre tid skickat ut små teasers inför höstens premiär, som kommer att ta vid 10 år efter händelserna i originalserien.
 
Men efter en första längre trailer så står det nu klart vad handlingen kommer att kretsa kring, när vi får återse Dexter i den lilla småstaden Iron Lake. 
 
 
Dexter, eller Jim som han kallar sig nu, har dejtar visst den lokala polischefen som har fått ett särskilt bekymmersamt fall. Det verkar nämligen som att någon rövar bort barn i området. Yes, därefter dröjer det inte länge innan seriemördaren med sin egen hederskodex står och slipar en yxa och gör sig redo att hantera "problemet" på sitt eget vis.
 
I trailern dyker även Dexters syster Deb (med Jennifer Carpenter tillbaka i rollen) upp. Alla gamla "Dexter"-fans har givetvis koll på vad som hände med just den karaktären i originalserien, men det kommer alltså ändå finnas utrymme för henne i fortsättningen. Även John Lithgow kommer att dyka upp i sin gamla roll som Trinity Killer, så allt verkar uppenbarligen ha varit tillåtet under manusskrivandet. 
 
I slutet av trailern dyker även Dexters egen son Harrison upp, som på något sätt har lyckats leta upp sin pappa. Vilket givetvis kommer att väcka en hel rad andra frågor - och finns det nu kanske till och med fler som vet var han gömmer sig?
 
 
"Dexter: New Blood" kommer att bestå av totalt 10 nya avsnitt och får amerikansk premiär den 7 november hos Showtime. Här i Sverige kommer vi att kunna följa serien hos Paramount+. 
 

Läs också: John Lithgow återvänder till "Dexter" som Trinity Killer

 
Ser du fram emot premiären av "Dexter: New Blood"? Kommentera gärna nedan!
| 10 september 2021 00:10 |