Film

Skribent

MovieZine

3 november 2016 | 09:50

Träffa MovieZine på Comic Con Stockholm i helgen!

Vi bjuder in till skönt filmsnack x 2! Det blir både Harry Potter-nostalgi och livepodd, tävlingar och överraskningar.
Har du vägarna förbi Comic Con Stockholm i helgen? Passa på att träffa oss från MovieZine och delta i spännande paneler! Våra skribenter håller i två programpunkter under helgen, där mycket filmnörderi och en och annan tävling utlovas.

Fira Harry Potter 15 år! Fredag 12:30


I höst är det hela femton år sedan ”Harry Potter och de vises sten” hade biopremiär. Sedan dess har den lille trollkarlen med ärret växt till att bli ett världsfenomen med enormt många fans. Vi har samlat tre av dem: spelexperten Paula ”Fenjima” Manrique, komikern Petter Bristav och filmvetaren Paloma Halén Román. Tillsammans ska vi djupdyka ner i Rowlings magiska värld, karaktärerna, känslorna, och den kommande filmen. 

I samarbete med 20th Century Fox tävlar vi också ut biljetter till ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” bland publiken! Fredag 12.30 på Scen 3. Läs mer på Facebook.



Podcasten Nörden & Jag sänder live! Söndag 14:00


På söndag är det dags för Nörden & Jags Livepod på Comic Con Stockholm på Kistamässan. Fabian Nordlander och Viktor Engberg utlovar en spektakulär show med specialeffekter och gäster. Söndag 14.00 på Scen 3. Läs mer på Facebook.



Stockholm Comic Con pågår 4-6 november på Kistamässan. Läs mer och köp biljetter på den officiella sajten.
| 3 november 2016 09:50 |