Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

15 augusti 2015 | 21:00

"Toy Story 4" blir en romantisk komedi

Woody och Buzz ger sig ut på jakt efter Bo Peep.
John Lasseter tog återigen scenen i anspråk under Disney-mässan för att berätta lite mer om kommande "Toy Story 4". Filmen ska bli en romantisk historia om Woody och Bo Peep, och inspiration har tagits från Lasseters och hans frus egna liv.

Han talade om att "Toy Story 3 var ett perfekt avslut på historien" och att medarbetarna på Pixar "lovat varandra att aldrig göra en uppföljare om vi inte hade en historia som var värd att berättas".

Det som är känt hittills är att John Lasseter kommer att stå för regin, med assistans från Josh Cooley. Tom Hanks och Tim Allen har sagt att de är ombord för den här fjärde filmen, och även Don Rickles ska ha skrivit kontrakt. Handlingen tar vid då Woody och Buzz bestämmer sig för att leta upp Woodys gamla flickvän Bo Peep, som senast sågs i en flashback i trean och antogs vara försvunnen eller såld.  

Pixar-chefen Jim Morrison sa för ett tag sedan så här:

- Det kommer bli en kärlekshistoria. Det kommer bli en romantisk komedi. Den kommer inte fokusera så mycket på interaktionen mellan leksakskaraktärerna och diverse barn.

"Toy Story 4" beräknas få premiär den 16:e juni år 2017.
| 15 augusti 2015 21:00 |