Film

Skribent

MovieZine

8 april 2021 | 07:35

"The Tomorrow War" med Chris Pratt släpps i sommar

Pratt krigar mot utomjordingar i nya sci-fi-filmen "The Tomorrow War", som får exklusiv streamingpremiär på Prime Video i juli.
Marvel-stjärnan Chris Pratts nya sci-fi/action "The Tomorrow War" har fått ett premiärdatum. Filmen kommer att släppas globalt på Amazon Prime Video den 2 juli.

Filmen tar sin början när tidsresenärer anländer från år 2051 med ett budskap som chockar världen: Om 30 år håller mänskligheten på att förlora ett krig mot en utomjordisk ras. Det enda hoppet för överlevnad är soldater och civila från nutid som får följa med till framtiden för att slåss.

Pratt spelar en high school-lärare och familjefar som antar uppdraget för att rädda världen för sin unga dotters skull.

I rollistan finns också Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge och J.K. Simmons. Regissör är Chris McKay ("The Lego Batman Movie").

Prime Video lär ha betalat runt 200 miljoner dollar för att plocka hem filmen till sin streamingtjänst. Deras största originalfilmer hittills är "Borat 2" och "Coming 2 America", och på gång är också "Tom Clancy's Without Remorse" med Michael B. Jordan i slutet av april.
| 8 april 2021 07:35 |