Film

Skribent

Thomas Linnaeus

2 juni 2023 | 22:15

Tom Holland avslöjar - det här är den bästa “Spider-Man”-filmen

Tydligen är det inte något  av “Spider-Man”-skådisens egna äventyr.
Trots att Tom Holland själv spelat Spider-Man i tre egna filmer är ingen av dem hans favorit. I samband med premiären av “Spider-Man: Across the Spider-Verse” avslöjar skådespelaren att det bästa äventyret med den rödblåa superhjälten är “Spider-Man: Into the Spider-Verse”.
 
- Jag tror att den första “Spider-Verse”-filmen är den bästa “Spider-Man”-filmen som någonsin har gjorts, och jag är så stolt över alla inblandade, berättade skådespelaren i en intervju med Entertainment Weekly.
 
Holland kunde inte själv medverka på premiären av “Spider-Man: Across the Spider-Verse”. Just nu jobbar han med Apple TV+-serien “The Crowded Room”, men skådespelaren är peppad inför att se nya “Spider-Verse”:
 
- Jag kunde tyvärr inte vara med eftersom att jag är här och jobbar, men jag är otroligt stolt över gänget. Jag är så taggad på uppföljaren. Är helt säker på att den kommer att leva upp till alla mina förväntningar och jag ser fram emot att själv se den.
 
Förutom “Spider-Verse”-filmerna har Sony stora planer för superhjälten. Tidigare idag skrev vi om att en fjärde film med Tom Holland är på gång, och att den dessvärre pausats på grund av den pågående strejken i Hollywood. Tills dess får vi nöja oss med spinoffs i serien, såsom “Kraven the Hunter” som släpps i höst.
 
Vilken är din favorit bland “Spider-Man”-filmerna?
| 2 juni 2023 22:15 |