Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 juni 2023 | 10:00

Tom Holland är inte säker på om "Spider-Man 4" verkligen blir av

Kommer Sony lyckas hitta en värdig uppföljare till "Spider-Man: No Way Home"?
En uppföljare till 2021 års "Spider-Man: No Way Home" låter väl som en no-brainer? Filmen spelade in snuskigt mycket pengar (nära 2 miljarder dollar) åt Sony och Marvel. Dessutom slutade den med en jobbig cliffhanger där Peter Parker blivit bortglömd av alla sina vänner.
 
Men än så länge har vi inte hört några klara besked. Sony hoppas få till en ny Spider-Man-trilogi, men film nummer 4 ligger på paus så länge strejken pågår.
 
Och inte ens Tom Holland, 27, låter tvärsäker på att han kommer återvända i rollen som Peter Parker. Holland säger till Inverse att "det pågår lite saker som känns spännande":
 
- Om det faktiskt blir av, vem vet? Men just nu ser det ganska ljust ut, så vi får bara vänta och se.
 
I en annan intervju säger Holland att "om jag bara får spela Spider-Man för resten av livet kommer jag bli världens lyckligaste". Men även här finns ett "men":
 
- Jag är inte redo att börja prata om Spider-Mans framtid. Som alla vet älskar jag karaktären. Han förändrade mitt liv. Om vi hittar ett sätt att fortsätta på hans historia som gör honom rättvisa, så gör vi det. Om vi inte hittar ett sätt att mäta oss med den tredje filmen så får han svinga iväg mot solnedgången.
 
Tror ni att Holland får spela Spider-Man i fler filmer? Kommentera gärna.
| 12 juni 2023 10:00 |