Film

Skribent

Thomas Linnaeus

17 juni 2022 | 10:30

Tom Hardy hintar om att "Venom 3" blir hans sista film i serien

Trots totalfloppen "Morbius" vill Sony utöka sitt "Spider-Man"-universum med en uppföljare till "Venom: Let There Be Carnage" och nu visar Tom Hardy upp filmens manus.
På Instagram har Tom Hardy lagt upp en bild på vad som tros vara manuset för kommande “Venom 3”. Enligt The Direct la skådespelaren även upp en story på Instagram med samma bild tillsammans med texten "Last Dance" - vilket kanske hintar om att "Venom 3" blir den sista filmen för Tom Hardys del.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Tom Hardy (@tomhardy)

 
Precis som med föregångaren, “Venom: Let There be Carnage” så kommer Kelly Marcel att skriva manus efter en story av henne och Tom Hardy. Duon var dessutom producenter för filmen och kommer ha samma roll i uppföljaren.
 
“Venom 3” utannonserades officiellt på CinemaCon i april och är en av grundpelarna i Sonys egna “Spider-Man”-universum som de driver utan inblandning från Disney. Förutom "Venom"-filmerna är “Morbius” även inkluderad i denna serie. Kraven the Hunter, Madame Web och El Muerto är andra obskyra karaktärer från Spindelmannen som kommer få egna filmer.
 
Om “Morbius” är en indikation på vad vi har att vänta så borde Sony kanske lugna sig med superhjälte-filmer. Vi får hålla tummarna för att Tom Hardy drar sig ur efter "Venom 3" och lägger sin dyrbara tid på andra projekt istället.
 

Kommande filmer i Sonys “Spider-Man”-universum:

13 januari 2023 - "Kraven the Hunter"
7 juli 2023 - “Madame Web”
12 januari 2024 - “El Muerto”
Ej bestämt datum - “Venom 3”

| 17 juni 2022 10:30 |