Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 december 2021 | 15:30

Tom Hardy är med som statist i "The Matrix Resurrections"

Håll utkik när filmen får biopremiär 22 december.
Finns det utrymme för Venom i Matrix-universumet? Kanske inte, men det ryktas om att självaste Tom Hardy har en liten cameo. Mja, inte riktigt. Men skådespelaren medverkar som statist i en scen, vilket avslöjas av Jessica Henwick i en intervju.

Skådespelerskan som spelar Bugs berättar för Den of Geek att hon (Jessica, inte karaktären) kan ses i folkmassor lite här och var. Och Hardy hakade på:

- Vi spelade in i San Francisco samtidigt som "Venom 2" och jag mötte Tom Hardy. Så Tom Hardy och jag springer runt i bakgrunden i en av scenerna. Jag är så nyfiken på att se om den kom med i filmen, säger hon.

Nyfikna är vi också! Så spärra upp ögonen noga när "The Matrix Resurrections" släpps på bio den 22 december, och kanske ser du en bekant nuna skymta förbi någonstans.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Med eller utan Tom Hardy så saknas det inte stora namn i den här ensemblen. Sci-fi-rullen återförenar Keanu Reeves, Carrie Anne Moss och Jada Pinkett-Smith, med nykomlingar som Yahya Abdul-Mateen II och Jonathan Groff i några nya roller.

Lana Wachowski regisserar den fjärde "Matrix"-filmen som fortsätter på en framgångsrik franchise. Än så länge vet vi ingenting om handlingen vilket är ovanligt i dessa tider, då varenda blockbuster analyseras ner till minsta bildruta. Det ska bli härligt att se en storfilm med så lite förhandsinfo.
 
 
Kommer du kolla in "The Matrix Resurrections" på bio i jul?
| 14 december 2021 15:30 |