CINEMACON 2016

Skribent

Jakob Åsell

12 april 2016 | 10:00

Tom Cruise lovar överraskningar i nya "Jack Reacher"-filmen

CinemaCon 2016: Tom Cruise dök upp på videolänk under Paramount Pictures filmpresentation i Las Vegas under gårdagen och hintade om spännande återkomster till vita duken för både Ethan Hunt och Jack Reacher.
I oktober återvänder Tom Cruise i rollen som Lee Childs populära actionhjälte Jack Reacher, denna gång i regi av Edward Zwick som han jobbade med på ”Den siste samurajen" (2003). Första bilderna från "Jack Reacher: Never Go Back” såg stabila ut och väcker ingen anledning till oro för fansen. 

Cruise lovade en uppföljare som kommer överraska sin publik. 

- Han är en analog karaktär i en digital värld. Det kommer bli en film fylld med ”Americana” och ”Classic movie-movie… stuff”, menade Cruise som spelar mot ”How I Met Your Mother”-stjärnan Cobie Smulders i uppföljaren till Christopher McQuarries filmatisering av Lee Childs ”Prickskytten” från 2012.

Cruise passade även på att avslöja att ”Mission: Impossible 6” kommer att börja spelas in i höst. Där får vi återse svenska Rebecca Ferguson i rollen som Ilsa Faust, och likt i både ”Jack Reacher” och "Mission: Impossible - Rogue Nation” sitter Cruises partner-in-crime Christopher McQuarrie åter i registolen. 

”Mission: Impossible 6” väntas ha svensk premiär under 2017.
| 12 april 2016 10:00 |