VIDEO

Skribent

Alexander Kardelo

5 september 2022 | 17:30

Tom Cruise imponerar på sina fans med ännu ett våghalsigt PR-stunt

Filmstjärnan vill se till att vi blir riktigt taggade på nästa ”Mission: Impossible”.
Under mässan CinemaCon i april fick biografägare från hela USA mötas i Las Vegas för att ta del av de senaste nyheterna kring kommande biofilmer, möta filmskapare och kolla in heta trailers.
 
En som inte kunde vara på plats var Tom Cruise - men han skickade in en videohälsning som garanterat lär ha fått de flesta att tappa hakan. Cruise bjussade publiken på den första trailern till ”Mission: Impossible - Dead Reckoning” följt av en smygvisning av ”Top Gun: Maverick” som då ännu inte hade haft premiär.
 
- Hej alla! Önskar jag kunde vara där med er, hälsar Cruise medan han sitter och chillar på ett propellerplan uppe i luften.
 
Han ursäktar det dåliga ljudet och förklarar att han är mitt uppe i inspelningen av sjunde inspelningen av ”Mission: Impossible” i Sydafrika.
 
- Vi spelar in den nya filmen för den stora duken så att publiken kan se den på era fantastiska biografer, säger Cruise innan regissören Christopher McQuarrie dyker upp i ett plan bakom honom och säger att de måste sticka.
 
Se till att kolla ända till slutet:
 
 
”Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One” får biopremiär i juli 2023. Den följs av ”Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two” i juni 2024, vilket troligen ska bli slutet på actionserien om agent Ethan Hunt.
| 5 september 2022 17:30 |