Skribent

Carl Adam Anderberg

12 juni 2015 | 12:00

Tom Cruise är ett vandrande uppslagsverk

Svenska Rebecca Ferguson om att arbeta med superstjärnan på nya "Mission: Impossible".
Den 31:a juli är det återigen dags för Ethan Hunt och de andra att rädda världen i "Mission Impossible: Rogue Nation". Som bekant spelar Stockholm-födda Rebecca Ferguson en av huvudrollerna och hon uttalade sig nyligen i brittiska Daily Mail om hur det är att arbeta nära Tom Cruise, och om den enorma filmkunskap han tydligen besitter.

Hon sa:

- Tom och Chris (McQuarrie, filmens regissör) är vandrande uppslagsverk vad gäller biofilm. Jag fick gå hem och kolla upp alla referenser de gjorde hela tiden.

Hon talade även om träningen inför filmen:

- De kollade upp min fysik. De var tvungna att veta om jag kunde springa eller inte, att jag var kapabel att göra det utan att sträcka mig. Det var sex timmar om dagen, sex dagar i veckan, i sex veckor. Jag tvingade mig själv att gå till gymmet. Det var mitt uppdrag. 


Rebecca Ferguson.

Även Simon Pegg, som varit en del av filmserien sedan år 2006, har berättat om hur han gör sina egna stunts, för att svara upp till standarden som Tom Cruise satt.

- Tom ber aldrig om det, men han har en nivå av professionalism som du känner dig manad att matcha, för om du inte gör det så skulle du svika teamet. Han gjorde all bilkörning och jag gjorde all sittning i passagerarsätet skrikandes. Det var enormt kul.
| 12 juni 2015 12:00 |