Serie

Skribent

MovieZine

22 november 2017 | 11:15

SVT bekräftar: ”Vår tid är nu” får en tredje säsong

2 miljoner tittare i veckan följer familjen Löwander och livet på restaurangen Djurgårdskällaren.
SVT meddelar att det blir en tredje säsong av dramaserien ”Vår tid är nu”, som har en rekordpublik på cirka 2 miljoner tittare på varje avsnitt. Det betyder att tittarna får följa familjen Löwander och deras personal i flera år till.

Den tredje säsongen kommer att utspela sig under de dramatiska åren 1968 – 1971. Förutom familjen Löwander och deras medarbetare får tittarna också stifta bekantskap med nya karaktärer. Inspelningarna startar i mars nästa år.
 
- Jag är jätteglad över att vi nu fattat beslut om en tredje säsong, säger Anna Croneman, programchef för drama på SVT, i ett pressmeddelande.

- Historien om familjen Löwander och deras restaurang mot fonden av det moderna Sveriges framväxt har verkligen slagit an hos tittarna. Den kärlek som också vår yngre publik visat serien gör det särskilt roligt att kunna bjuda på ytterligare en säsong och få berätta vidare om vår familj under en otroligt spännande och omvälvande tid i Sverige.
 
 
Den pågående säsongens sista avsnitt sänds den 4 december. Under hösten 2018 börjar SVT visa säsong två. Säsong tre beräknas ha premiär under 2019.
| 22 november 2017 11:15 |