Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

4 juli 2017 | 23:00

Titeln på "The Flash" nästa premiäravsnitt avslöjas, men vad ska den betyda?

Vad ska "The Flash Reborn" betyda? Det här är teorierna som fansen talar om efter att namnet på premiäravsnittet i säsong 4 släppts.
Teorierna kring "The Flash" brukar hagla så fort en ledtråd kommer ut och sträckan inför säsong 4 blir nog inget undantag. Inspelningen drar igång i veckan, vilket annonserades ut på Twitter genom en bild från FLASHProdOffice. Här avslöjas titeln på premiäravsnittet. Ta en titt och låt spekulationerna börja:
 
 
 
"The Flash Reborn". Fansen verkar tro att det har något att göra med mini-serien "The Flash: Rebirth" från 2009 eller den pågående serietidningen "Rebirth" från DC. Det första alternativet verkar mest troligt eftersom det andra skulle påverka övriga hjältar, såsom Arrow, för mycket.
 
Samtidigt är det mycket som verkar konstigt med att basera handlingen i säsong 4 på "The Flash: Rebirth" eftersom tv-serien redan har gjort sig av med flera av de skurkar som ingår i serietidningen. Det har också varit allmänt känt ett tag att säsongens största onding blir Clifford "The Thinker" Devoe, men vilken chans skulle han ha mot The Speed Force, som Barry frivilligt offrade sig till för sex månader sedan? Kanske titeln snarare syftar till hur Barry lyckas undkomma.
 
Ibland är sådana här titlar bara en fint i stil med att någon annan axlar Barrys roll. Svaret får vi inte förrän serien är tillbaks i höst, men låt teorierna regna bland ni som är ordentligt insatta i "The Flash"!
| 4 juli 2017 23:00 |